NL |  FR |  ENG

SERVICE 

Prepress:

Hieronder vindt u een PDF-file met instructies omtrent het optimaal voorbereiden van artwork.  U kunt deze downloaden om ze door te geven aan uw ontwerpbureau alvorens het met een nieuw project van start gaat. 

PREPRESS RICHTLIJNEN

Bij het aanleveren van artwork heeft u de keuze tussen het aanleveren als PDF of als open (native) bestand. Als u kiest om aan te leveren als PDF, is het evenwel noodzakelijk om hiervoor onze joboptions te gebruiken.

JOBOPTIONS VOOR RECHT GESNEDEN ETIKETTEN
JOBOPTIONS VOOR GESTANSTE ETIKETTEN

 

Druk:

Wij kunnen uw promotionele producten een betere kans tot slagen geven door onze ervaring en realisaties van “Peel-off”-etiketten, al dan niet voorzien van afscheurstrook. Op het gebied van milieu bieden wij u inkten aan die merkbaar minder vervuilend zijn voor het milieu. Een iets hogere inktprijs kan u flinke besparingen opleveren op het gebied van milieuheffingen op de spoelwaters.

 

Dienst na verkoop :

Onze service houdt niet op bij het drukken van uw etiketten. Wij zijn een schakel in uw bedrijf en kunnen u soms eenvoudige oplossingen voorstellen bij voorkomende problemen. Ons regelmatig contact met de machineoperators heeft geleid tot een degelijke kennis van de verschillende etiketteermachines.