Nijverheidslaan 14

3200 Aarschot, België

+32 16 56 82 49

Klantendienst

Ma - Do: 08u30 - 16u30
Vr: 08u30 - 15u00

Bezoek ons kantoor

+32 16 56 82 49

Klantendienst

Ma - Do: 08u30 - 16u30
Vr: 08u30 - 15u00

Bezoek ons kantoor

Onze diensten

1. Prepress

De prepressafdeling beschikt over de meest moderne hard- en software om uw orders zo getrouw mogelijk te verwerken tot pasklare drukvormen. Sinds de invoering van ‘Computer To Plate’ verloopt de gravure bovendien geheel digitaal. Mede hierdoor wordt uw drukwerk professioneler en sneller voorbereid, en wordt het resultaat bovendien beter voorspelbaar. Onze ervaren grafici maken, op basis van de door u aangeleverde ontwerpen en instructies, gravurebestanden aan die perfect zijn afgestemd op ons drukproces. Zij zorgen ervoor dat uw ontwerpen zo plastisch mogelijk vertaald worden in een gedrukt resultaat dat tot de verbeelding spreekt.

Op ons WebCenter verzamelden we voor u al uw etiketten. U kunt er zich aanmelden om de meest recente redactionele stand van uw etiketten te controleren. Erg handig om op basis daarvan uw redactionele of technische wijzigingen te formuleren.

We hebben er, in de submap ‘Templates for art’, tevens een collectie gemaakt van al uw templates. Dat zijn documenten die uw ontwerper erg zal appreciëren om op basis daarvan zijn ontwerpen te maken. Elk etiketformaat dat we ooit voor u leverden heeft zijn eigen template waarin naast het formaat ook alle vereiste technische gegevens vermeld staan.

Neem contact met ons op voor je inloggegevens.

Aanleveren van bestanden

Hieronder vindt u een PDF-file met instructies omtrent het optimaal voorbereiden van artwork.  U kunt deze downloaden om ze door te geven aan uw ontwerpbureau alvorens het met een nieuw project van start gaat.

PREPRESS RICHTLIJNEN

2. Press

Het offset-procédé is de basis van Interlabel.

Onze moderne geautomatiseerde drukpersen zijn voorzien van de meest recente technieken om een zo hoog mogelijk kwalitatief drukwerk af te leveren.

Interlabel heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van etiketten voor bier, frisdrank en water, maar ook voor zuivel, confituur, chocolade, snoep, conserven, en etiketten voor toepassingen op andere gebieden. Dit alles kan zowel in grote als kleine oplagen.

Om deze etiketten een meerwaarde te geven, heeft Interlabel zich gespecialiseerd in volgende bewerkingen:

  • Drukken op een zeer ruime waaier aan papiersoorten
  • Perforeren voor promotiedoeleinden
  • Aanbrengen van reliëf en braille
  • Veredelen van etiketten met goudfolie
  • Drukken van Flexo-goud voor een optimaal goudeffect
  • Peel-off behandeling voor makkelijk verwijderbare etiketten in het kader van promotionele doeleinden
  • Drukken met fluo-inkt, thermochroominkt, geurarme inkt, …

3. Postpress

De uitrusting van de postpress laat ons toe om alle geproduceerde etiketten zelf te verwerken. Om te voldoen aan de verwerkingseisen van de etiketten en de specifieke noden van onze klanten hebben wij ook hier geïnvesteerd in gespecialiseerd materiaal. Interlabel kan de etiketten zowel recht als met een speciaal op maat gemaakte uitkapvorm snijden. Na het snijden worden de etiketten verpakt volgens de specifieke eisen van onze klanten.

4. Dienst na verkoop

Onze service houdt niet op bij het drukken van uw etiketten. Wij zijn een schakel in uw bedrijf en kunnen u soms eenvoudige oplossingen voorstellen bij voorkomende problemen. Ons regelmatig contact met de machineoperators heeft geleid tot een degelijke kennis van de verschillende etiketteermachines.

Interesse in onze diensten?