Nijverheidslaan 14

3200 Aarschot, België

+32 16 56 82 49

Klantendienst

Ma - Do: 08u30 - 16u30
Vr: 08u30 - 15u00

Bezoek ons kantoor

+32 16 56 82 49

Klantendienst

Ma - Do: 08u30 - 16u30
Vr: 08u30 - 15u00

Bezoek ons kantoor

Kwaliteit sinds 1967

Het verhaal van Interlabel

Onze geschiedenis

De geschiedenis van Interlabel gaat terug tot 1967, het moment van de overname van Drukkerij Drijvers te Werchter. Destijds was het slechts een kleine dorpsdrukkerij, dat ook etiketten produceerde. Maar het is pas na de verhuis in 1968 naar Aarschot en vooral na de naamsverandering in 1981 dat het duidelijk werd dat de toekomst van Interlabel bij etiketten drukken zou liggen. Vanaf dat ogenblik heeft de firma zich uitsluitend toegelegd op de productie van etiketten. Interlabel heeft sindsdien geduldig en onophoudelijk gebouwd aan haar goede naam als gespecialiseerd leverancier van etiketten voor diverse toepassingen.

Ons proces

Interlabel staat borg voor een perfecte begeleiding vanaf ontwerp tot en met etikettering. Wij zorgen bovendien voor een milieuvriendelijke oplossing voor uw afvalverwerking. Het etiket is een stille, maar niet te onderschatten verkoper van uw product. Beeld, vorm en kwaliteit bepalen de impact ervan. Met behulp van uitermate gespecialiseerde hard- en software worden uw etiketten bij ons vakkundig vervaardigd.

Ons machinepark

Door het investeren in een ultramodern machinepark, de onophoudelijke opleiding van ons personeel gekoppeld aan onze technische knowhow kunnen wij u een kwalitatief zeer hoogstaand product aanbieden. Verschillende veredelingstechnieken laten ons bovendien toe om nog beter aan uw eisen en normen te voldoen.

Onze ondersteuning

Inspraak in het productieproces is bij Interlabel geen ijdel woord. Zelfs bij etiketteerproblemen laten wij u niet in de steek en staat onze ervaring tot uw dienst. Onderzoeken en tests die in ons labo worden uitgevoerd, kunnen hierbij voor de nodige ondersteuning zorgen.

Een keurige afwerking van de gedrukte etiketten vormt een belangrijke schakel in uw productieomgeving. Voortdurend werkt een volledig team, met unieke apparatuur, aan het versnijden en stansen van miljoenen etiketten per dag.

Onze afwerking

De verschillende afwerkings- en verpakkingsmethodes die we u kunnen bieden, zijn een niet te onderschatten pluspunt in een feilloze verwerking op uw machines. Een goed verpakt etiket draagt immers bij tot een optimale verwerking.

Als er op Interlabel zelf een etiket mag gekleefd worden, dan in elk geval één met als titel ‘Kwaliteit en service is onze leidraad’’.

Geprikkeld door ons verhaal?