NL |  FR |  ENG

OVER ONS 

De geschiedenis van Interlabel gaat terug tot 1907, maar pas sinds de ingebruikname van de eerste offsetpers in 1946 heeft de firma zich uitsluitend toegelegd op de productie van etiketten. Sindsdien heeft Interlabel geduldig en onophoudelijk gebouwd aan haar goede naam als gespecialiseerd leverancier van etiketten voor diverse toepassingen.

Interlabel staat borg voor een perfecte begeleiding vanaf ontwerp tot en met etikettering. Wij zorgen bovendien voor een milieuvriendelijke oplossing voor uw afvalverwerking. Het etiket is een stille, maar niet te onderschatten verkoper van uw product. Beeld, vorm en kwaliteit bepalen de impact ervan. Met behulp van uitermate gespecialiseerde hard- en software worden uw etiketten bij ons vakkundig vervaardigd.

Door het investeren in een ultramodern machinepark, de onophoudelijke opleiding van ons personeel gekoppeld aan onze technische knowhow kunnen wij u een kwalitatief zeer hoogstaand product aanbieden. Verschillende veredelingstechnieken laten ons bovendien toe om nog beter aan uw eisen en normen te voldoen.

 

Inspraak in het productieproces is bij Interlabel geen ijdel woord. Zelfs bij etiketteerproblemen laten wij u niet in de steek en staat onze ervaring tot uw dienst. Onderzoeken en tests die in ons labo worden uitgevoerd, kunnen hierbij voor de nodige ondersteuning zorgen.

Een keurige afwerking van de gedrukte etiketten vormt een belangrijke schakel in uw productieomgeving. Voortdurend werkt een volledig team, met unieke apparatuur, aan het versnijden en stansen van miljoenen etiketten per dag.

De verschillende afwerkings- en verpakkingsmethodes die we u kunnen bieden, zijn een niet te onderschatten pluspunt in een feilloze verwerking op uw machines. Een goed verpakt etiket draagt immers bij tot een optimale verwerking.

Als er op Interlabel zelf een etiket mag gekleefd worden, dan in elk geval één met als titel ‘Kwaliteit en service is onze leidraad’’.